Jenx communicatiebureau in Wageningen
Agri en Food
Nieuwe Markten
jenx_header_middelenenmedia
jenx_header_PR

Download gratis onze Social Media Wijzer 2022

Het social media gebruik in Nederland blijft maar toenemen en veranderingen volgen elkaar in razend tempo op. Om je te helpen de juiste keuzes te maken m.b.t. social media communicatie hebben wij, net als in 2020 en 2021, een Social Media Wijzer gemaakt met trends, updates en tips!

De Social Media Wijzer 2022 is gratis te downloaden via: www.jenx.nl/aanvragen-social-media-wijzer/

Hulp nodig met social media?

Jenx kan je op verschillende manieren helpen met de social media van jouw organisatie. Van het bepalen van de juiste social media strategie tot de creatie van content of het beheren van social media kanalen. Verder geven we workshops en trainingen. Deze kunnen op maat gemaakt worden zodat ze precies aansluiten op jouw wensen. Heb je een vraag over social media? Of wil je meer weten over wat Jenx voor jou kan betekenen? Dan kun je contact opnemen door te bellen naar: +31 317 35 65 89 of te mailen naar: info@jenx.nl.