Jenx communicatiebureau in Wageningen
Agri en Food
Nieuwe Markten
jenx_header_middelenenmedia
jenx_header_PR

Over Jenx

Jenx is een communicatiebureau voor agri, food en meer. Jenx adviseert over strategie, aanpak en concept. Jenx ontwikkelt en voert uit. Met een team van marketing- en communicatieprofessionals werken wij aan uitdagende projecten bij overheden, non-profit-organisaties en in het bedrijfsleven.

Op projectbasis of via detachering draagt Jenx met communicatie-oplossingen bij aan het succes van projectteams en organisaties. Jenx heeft een eigen creatieve studio voor ontwikkeling en productie van on- en offline (marketing)communicatiemiddelen.

Jenx onderscheidt zich in het adviestraject. In overleg met de opdrachtgever bepalen we hoe uitdagingen worden benaderd, wat de beste strategie is en hoe communicatie daarbij als ondersteunend proces kan worden ingezet. Wij adviseren op het snijvlak van organisatie, marketing en communicatie. We begeleiden samenwerkingsprocessen en bewaken planningen en budgetten.

Samenwerken= communiceren, communiceren = samenwerken!

Overal waar mensen samenwerken is communicatie hét middel om uiteindelijk goede resultaten te behalen. Wie goed wil samenwerken, moet goed kunnen communiceren. Wie goed wil communiceren, moet goed kunnen samenwerken. Hierin schuilt de kracht van Jenx. Ons bureau begrijpt het proces en de dynamiek van samenwerkingen. De projecten waar wij aan werken zijn vrijwel altijd processen waarin projectteams, afdelingen, besturen of werkgroepen met elkaar zaken van de grond moeten krijgen. Achter de zichtbare communicatie-uitingen gaat een prachtig samenspel van mensen schuil. Jenx communiceert!