Jenx communicatiebureau in Wageningen
Agri en Food
Nieuwe Markten
jenx_header_middelenenmedia
jenx_header_PR

Teamplayers

“Een communicatiebureau is zo goed als de mensen waar je mee werkt” horen wij wel eens. Zit wat in. In de relatie tussen opdrachtgever en bureau is de klikfactor van wezenlijk belang. Begrijpt het bureau wat je bedoelt? Snappen ze waar je van wakker ligt? Gaan ze ervoor? En ook heel belangrijk…  zijn het wel aardige lui?

We vertellen graag over onze wilskracht, uitdaging en creativiteit. Over de passie voor het vak en wat dies meer zij.


Norbert Jeronimus | algemeen directeur en adviseur norbert@jenx.nl
Waar ik me sterk voor maak? Kwaliteit en creativiteit van ons communicatiebureau. Goed is niet goed genoeg. Altijd weer aandacht voor: “what’s new, what’s different, what’s next?” Moet ook, want onze opdrachtgevers staan voortdurend voor nieuwe uitdagingen. Daarom verleg ik graag mijn grenzen. In mijn werk, door altijd naar andere oplossingen te zoeken. Daarbuiten, op de hoogste cols per racefiets.

Erik | communicatie-adviseur en online expert erik@jenx.nl

In meer dan 10 jaar communicatiewerk ben ik een echte online wereldburger geworden. Ik adviseer graag klanten over websites, social media en online-marketing. De ultieme opdracht? Cross mediale campagnes waarbij off- en online naadloos samengaan. Met een consistente boodschap in alle kanalen van de mediamix. Daarbij staat de “customer journey” altijd voorop! In mijn vrije tijd vind je me op de fiets, in een tentje, op de wandelschoenen of op een surfplank.


Rieneke | vormgever en creatieveling rieneke@jenx.nl

Verrassende ideeën, dingen nét even anders aanpakken, maar wel nuchter en praktisch: that’s me! Met meer dan 25 jaar ervaring als vormgever ben ik creatief en technisch gepokt en gemazeld. Van advertentiecampagne en huisstijl tot beurswand en website. Een boodschap creatief vertalen, zodat die lekker oogt, goed bekt en begrepen wordt. Privé ontwerp ik mijn tuin of mijn huis, laat mijn paard uit of pak ik een terrasje met vrienden.


Gino | expo-adviseur en finance gino@jenx.nl
Noem mij een creatieve ondernemer of een ondernemende creatieveling.  Ik word heel blij van standbouw voor een kleine tentoonstelling of internationale beurs. Maar mijn ideeën breng ik ook graag tot uiting op het snijvlak van organisatorische en bedrijfskundige vraagstukken. Thuis doe ik het liefst Italië na, veroorzaak een storm in de keuken en bekoor een enorme tafel met family en veel vrienden.

Marjolein | administratie en office marjolein@jenx.nl

Mijn aandacht is er vooral voor de stuurinformatie. In een projectorganisatie als Jenx zijn de getallen achter alle ideeën en werk belangrijk. Ieder project is weer anders en daarom is goede info essentieel. Dat maakt onze offertes voor klanten scherp en de uitvoering voor ons rendabel. Heb jij vragen over een factuur? Bel mij! Heb ik vragen over een factuur? Dan bel ik jou!