Jenx communicatiebureau in Wageningen
Agri en Food
Nieuwe Markten
jenx_header_middelenenmedia
jenx_header_PR

Documentaire waardige afsluiting Nijvis

Nijvis Group, Europa’s sluit de deuren van haar Nijmeegse kwekerij. Op die plek legden de eigenaren ruim 20 jaar geleden het fundament van wat nu het grootste aquacultuurbedrijf van Europa is.

De kwekerij maakt in 2015 plaats voor de stedenbouwkundige uitbreidingen van de stad Nijmegen. Omdat het bedrijf na 20 jaar van uitbreidingen aan een grotere vernieuwing toe was, kwam de overeenkomst met de gemeente op een gunstig moment. Nijvis herbouwt elders in Nederland en Duitsland, waarbij state-of-the-art aquacultuursystemen worden toegepast. Een stap die Nijvis katapulteert naar de hoogste regionen van haar branche.

Voor de mensen die bij Nijvis werkzaam zijn betekent de sluiting in Nijmegen een einde van een tijdperk. Nijvis zocht naar een manier om de kwekerij een blijvende herinnering te geven. Omdat Nijvis Nijmegen het terugkijken waard is.

Jenx maakte een documentaire die medewerkers en aandeelhouders een aandenken geeft aan een prachtig bedrijf. Een film die clientèle en relaties een inkijk geeft in de drijfveren van Nijvis Group, als succesvolle speler in de markt van aquacultuur.