Jenx communicatiebureau in Wageningen
Agri en Food
Nieuwe Markten
jenx_header_middelenenmedia
jenx_header_PR

Social media

Social media is niet meer weg te denken uit de communicatie-mix van veel bedrijven en organisaties. Jenx biedt als full service communicatiebureau social media-expertise aan in combinatie met jarenlange ervaring in marketing en public relations.

Van eenvoudige verkoop-ondersteunende acties op facebook tot complexe campagnestrategie├źn met de inzet van meerdere social media-kanalen: Jenx ondersteunt opdrachtgevers bij de ontwikkeling, de uitvoering, de meting van de resultaten en de bijsturing.

We leiden social media-teams op of voeren zelf uit. Wat de doelstelling ook is, meer verkoop of verbetering van reputatie, Jenx zorgt voor een effectieve inzet van social media.

Download onze Social Media Wijzer 2020 helemaal gratis

Social Media Wijzer download 2020

Social media uitbesteden

Wil je graag meer doen met social media en alle kansen benutten? Jenx helpt je graag met het bepalen van de juiste strategie, de creatie van social media content en het beheren van de social media kanalen. Wil je meer weten over wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan eens contact op door te bellen naar: +31 317 35 65 89 of te mailen naar: info@jenx.nl.