Jenx communicatiebureau in Wageningen
Agri en Food
Nieuwe Markten
jenx_header_middelenenmedia
jenx_header_PR

Marktintroductie ProKris suikerfabriek

ProKris Technologies uit Wageningen heeft een innovatieve methodiek ontwikkeld waarmee suikerraffinage op kleinschalig niveau mogelijk is. Voor de marktintroductie van de pilot-plant ontwikkelde Jenx een website die de werking van de methodiek uitlegt. Daarnaast ondersteunden wij de introductie met diverse communicatie-uitingen.

Prokris.nl[:en]

ProKris Technologies uit Wageningen heeft een innovatieve methodiek ontwikkeld waarmee suikerraffinage op kleinschalig niveau mogelijk is. Voor de marktintroductie van de pilot-plant ontwikkelde Jenx een website die de werking van de methodiek uitlegt. Daarnaast ondersteunden wij de introductie met diverse communicatie-uitingen.

Prokris.nl