Jenx communicatiebureau in Wageningen
Agri en Food
Nieuwe Markten
jenx_header_middelenenmedia
jenx_header_PR

Website voor bosbehoud Hoevelaken

In gemeente Nijkerk loopt een project om het Hoevelakense Bos te beschermen. Jenx ontwikkelde een informatieve en interactieve website met veel informatie over het bos en het project. Ook kunnen bezoekers hun meningen en ideeën geven over hoe het bos nog beter kan worden geholpen.

www.onshoevelakensebos.nl

 [:en]In gemeente Nijkerk is een project gestart om het Hoevelakense Bos te beschermen en de grote drukte van bezoekers aan het bos in goede banen te leiden. Jenx ontwikkelde een informatieve website met veel informatie over het bos en het project. Ook kunnen bezoekers hun mening en ideeën geven over hoe het bos nog meer kan worden geholpen.

www.onshoevelakensebos.nl