Jenx communicatiebureau in Wageningen
Agri en Food
Nieuwe Markten
jenx_header_middelenenmedia
jenx_header_PR

Glimmende website voor schoonmaakbedrijf

De website van schoonmaakbedrijf De Veluwe kon meer dan een poetsbeurt gebruiken. We bouwden in no-time een volledig nieuwe website, geheel responsive en geschikt voor alle soorten beeldschermen. We zorgden voor professionele fotografie en maakten nieuwe service-iconen. Ook werden teksten opnieuw geschreven, zodat doelgroepen in glasheldere taal worden aangesproken.

www.develuwebv.nl

 [:en]

De oude website van schoonmaakbedrijf De Veluwe kon wel een poetsbeurt gebruiken, en dat deden we dan ook met plezier. Samen met een professionele fotograaf heeft Jenx de site aangekleed met mooie nieuwe beelden, speciale icoontjes en het geheel responsive gemaakt voor alle soorten beeldschermen. Tevens zijn de teksten herschreven zodat er glasheldere taal is ontstaan.

www.develuwebv.nl