Jenx communicatiebureau in Wageningen
Agri en Food
Nieuwe Markten
jenx_header_middelenenmedia
jenx_header_PR

Een goede website draait om de inhoud, niet om de techniek

Wij zien een website als communicatiemiddel, niet als technisch bouwproject. De boodschap van de klant vormt het uitgangspunt. Van daaruit zetten we onze creativiteit en expertise in. We bedenken hoe we de boodschap het beste kunnen uitdragen, in tekst en in beeld. We schrijven duidelijke en bondige teksten, gericht op een goede vindbaarheid op het internet. We kiezen of maken beeldmateriaal dat de boodschap versterkt. Als laatste bepalen we de techniek die daar het beste bij past. Jenx ontwerpt en bouwt de website vervolgens helemaal op maat, rekening houdend met huisstijl en andere klantspecifieke wensen.

Natuurlijk, de techniek is ook belangrijk

We werken in de regel met WordPress: het meest gebruiksvriendelijke content management system, waarmee onze klanten hun website zelf gemakkelijk actueel kunnen houden. Ook andere systemen zijn mogelijk, bijvoorbeeld voor webshops.

Managed hosting en onderhoud

Welke techniek we ook gebruiken, wij zorgen ervoor dat websites altijd snel en veilig op het internet beschikbaar zijn en blijven. Met onze eigen server in een top-data-center, hosten wij vrijwel alle websites die wij bouwen. Daardoor zijn wij één aanspreekpunt voor de klant, voor inhoud, techniek, service en onderhoud. Voor wie dat om juridische of morele redenen belangrijk vindt: alle gegevens zijn in Nederland opgeslagen. Veilig, volledig redundant en met het hoogst realiseerbare uptime-niveau.

Onze werkwijze zorgt ervoor dat een website, blog of webshop er opvallend en fraai uitziet, duidelijk communiceert en goed scoort in Google.

Bekijk hier onze gerealiseerde projecten.