Jenx communicatiebureau in Wageningen
Agri en Food
Nieuwe Markten
jenx_header_middelenenmedia
jenx_header_PR

Lancering internationaal keurmerk: Eel Stewardship Fund

Jenx verzorgt al enige tijd de (online) communicatie van Stichting DUPAN, de organisatie van de Nederlandse palingsector. Enerzijds bieden wij administratieve ondersteuning, daarnaast verzorgen wij de content van de website en de social media-kanalen (Facebook en Twitter). Ook zijn wij verantwoordelijk voor de communicatie rondom de licenties van het Duurzaam Paling Fonds. Dit jaar is belangrijk omdat alle bestaande Nederlandse palinglicenties worden omgezet van Nederlandse DUPAN-licenties naar nieuwe Europese Eel Stewardship Fund licenties. Zie ook de nieuwe website die wij maakten.

Een interessant internationaliseringsproces dat wij graag voor onze rekening nemen!ESF website