Jenx communicatiebureau in Wageningen
Agri en Food
Nieuwe Markten
jenx_header_middelenenmedia
jenx_header_PR

Opening seizoen hangcultuurmosselen

Op 1 juni 2016 verzorgde Jenx in samenwerking met verschillende hangcultuurkwekers de eerste officiële opening van het Hangcultuur Mosselseizoen.

Het evenement vond plaats in op de Grevelingendam, nabij Bruinisse, waar culinair expert en TV-personality Alain Caron het seizoen opende en de eerste mosselen proefde. Na zijn speech begaven de bezoekers zich naar het water om vanaf de boot de eerste vangst te ervaren. Het programma bestond uit korte toespraken, een bezoek aan de mosselpercelen en een culinaire proeverij van mosselen en Zeeuwse wijnen. Jenx verzorgde de planning en was verantwoordelijk voor het concept, de organisatie en de uitvoering van het evenement. Daarnaast verzorgden we de aanwezigheid van professionele sprekers en alle communicatie eromheen, inclusief de persactiviteit en persaandacht. Wij kijken terug op een geslaagd evenement met een groot aantal hoogwaardigheidsbekleders, experts, Belgische en Nederlandse persjournalisten en geïnteresseerden!

hangcultuurmosselen