Jenx communicatiebureau in Wageningen
Agri en Food
Nieuwe Markten
jenx_header_middelenenmedia
jenx_header_PR

Download gratis onze Social Media Wijzer 2020

Social media is de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Nu zijn we op het punt gekomen dat je er niet meer omheen kunt. Toch zien we nog veel bedrijven worstelen met het succesvol inzetten van social media kanalen en blijven veel kansen onbenut. Om je een handje te helpen hebben we de Social Media Wijzer 2020 opgesteld. Je kunt de wijzer gratis downloaden door op onderstaande link te klikken.

Social Media Wijzer download 2020

Hulp nodig met social media?

Jenx kan je op verschillende manieren helpen met de social media van jouw organisatie. Van het bepalen van de juiste social media strategie tot de creatie van content of het beheren van social media kanalen. Verder geven we workshops en trainingen. Deze kunnen op maat gemaakt worden zodat ze precies aansluiten op jouw wensen. Heb je een vraag over social media? Of wil je meer weten over wat Jenx voor jou kan betekenen? Dan kun je contact opnemen door te bellen naar: +31 317 35 65 89 of te mailen naar: info@jenx.nl.